Logo-Praktijk-de-Ruwaard

Even voorstellen

Mijn naam is Brady van de Pol, ik ben 24 jaar en woonachtig in Heesch. Sinds september 2021 volg ik de opleiding Fysiotherapie en momenteel bevind ik mij in het derde leerjaar van deze studie. Vanaf maart 2024 loop ik stage op maandag en dinsdag bij Fysiotherapie Praktijk De Ruwaard.

Tijdens mijn stage breid ik mijn kennis van de fysiotherapie uit. Ik kom veelvuldig in aanraking met technieken zoals dry needling, manuele therapie en taping. Bij Praktijk De Ruwaard voel ik mij zeer welkom en ontwikkel ik zowel mijn professionaliteit als klantvriendelijkheid verder.

In de praktijk observeer en behandel ik veelvoorkomende klachten, zoals nek-, schouder-, knie- en rugklachten. Daarnaast werk ik ook met patiënten die gediagnosticeerd zijn met chronische aandoeningen zoals claudicatio (perifeer arterieel vaatlijden) en COPD.

Hoewel ik sinds de basisschool een technische richting heb gekozen om te studeren, heb ik toch de keuze gemaakt om te starten met de opleiding fysiotherapie. Al sinds jonge leeftijd heb ik zelf taekwondo gedaan. Hierdoor liep ik regelmatig wat kleine blessures op, wat mij gek genoeg altijd heel erg interesseerde. Wat en waar doet het pijn en wanneer?  Na een aantal jaar ervaring met vechtsport vond ik het helpen van nieuwe sporters erg leuk. In combinatie met mijn interesses in blessures heeft dit mij in de richting van fysiotherapie geholpen. Zeker toen ik mensen om mij heen kon helpen met kleine oefeningen die ik zelf had verzonnen heb ik de keuze gemaakt om deze opleiding te gaan doen. 

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar sport, het liefst vechtsporten zoals MMA en kickboksen maar ook motorsporten zoals de Formule 1 en MotoGP. Daarnaast hou ik erg van gezelligheid maar ga ik ook graag een stuk fietsen met mijn honden of met ze wandelen in het bos. Verder ben ik graag bezig met mijn handen zoals sleutelen aan karts en scooters.

Tot ziens bij Fysiotherapie Praktijk De Ruwaard

Even voorstellen

Mijn naam is Brady van de Pol, ik ben 24 jaar en woonachtig in Heesch. Sinds september 2021 volg ik de opleiding Fysiotherapie en momenteel

Lees verder »

Hooikoorts Tape

Hooikoorts tapen, een niet-medicinale benadering, maakt gebruik van rekbaar medisch tape om de huid op te tillen, wat de druk vermindert, het ruggenmerg stimuleert en

Lees verder »