Vierdaagse Actie!

Over anderhalve maand start alweer de 102e wandelvierdaagse in Nijmegen. Op 17, 18, 19 en 20 juli zullen tienduizenden wandelaars meelopen in deze meerdaagse wandelprestatietocht. Voor velen  wordt het lichaam tijdens een meerdaagse wandeltocht zwaarder belast dan normaal. De kans op een blessure is hierdoor ook groter. Helaas zijn er elk jaar deelnemers die vroegtijdig moeten stoppen doordat zij een blessure hebben opgelopen.

 

Wandelblessures zijn veelal overbelastingsklachten. De klachten ontstaan meestal geleidelijk, tijdens meerdaagse wandeltochten wordt dit proces vaak versneld omdat er meer belast wordt en er beperkte mogelijkheid is om rust te nemen.  Het is daarom belangrijk om goed naar het lichaam te luisteren. Ervaart u een aanhoudende pijn tijdens het wandelen, anders dan bijv. spierpijn of kramp laat er dan naar kijken door een arts of fysiotherapeut.

Bij langdurige verzuring of aanhoudende spierkramp kan massage verlichting bieden. Hierdoor wordt de voedingstoestand (trofiek) in de spieren en het herstel van de spieren geoptimaliseerd.

 

Praktijk de Ruwaard  biedt wandelaars op  dinsdag 17 juli t/m donderdag 19 juli 2018 de mogelijkheid zich te laten behandelen in de avond uren. Wij kunnen u met een fysiotherapeutische behandeling extra ondersteunen door middel van massage, advies en taping. Hiermee vergroot u de kans op het uitlopen van de vierdaagse en het behalen van het kruisje.

 

We hebben een speciale vierdaagse actie:

  • 3 dagen een behandeling (30 minuten) voor € 70,00
  • 1 losse behandeling ( 30 minuten) voor € 25.00

In sommige gevallen bestaat er de mogelijkheid dat de behandeling vergoed wordt door uw zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Tel: 0412-631345