Verbouwing bovenverdieping

 

Zoals wellicht een aantal mensen al hebben gehoord of gezien, is de verbouwing van de bovenverdieping van de praktijk in volle gang!

Vanwege de steeds toenemende patiëntenstroom is uitbreiding van de praktijk noodzakelijk.

 

6 jaar geleden is de gehele benedenverdieping verbouwd, uitgebreid en gerenoveerd.

Het afgelopen jaar is het dak gerenoveerd en zijn de stalen kozijnen met enkel glas, vervangen door houten kozijnen met dubbel glas. En nu wordt er op de bovenverdieping een extra oefenruimte en een behandelkamer gerealiseerd.

Ook wordt de oorspronkelijke trap vervangen voor een beter toegankelijke trap, met minder hoge treden en minder draaiingen. Patiënten die niet in staat zijn met de trap naar boven te gaan, kunnen gewoon beneden worden behandeld.

Er wordt een vide gerealiseerd, die uitkijkt op de oefenruimte beneden. Zo ontstaat er verbinding met beneden, wat goed past bij de sfeer en het open karakter van de praktijk.

 

Verbouwingen geven natuurlijk altijd wat overlast. Wij proberen dit tot een minimum te beperken en hopen op enig begrip van uw kant. Dan kunnen we over een aantal weken allemaal gebruik maken van de geheel vernieuwde bovenverdieping!

 

 

Strippen bovenverdieping  na het strippen III  voorstrijken bovenverdieping  stucadoren bovenverdieping met werktafel Oefenzaal boven van voor naar achter trapgat vanaf boven eerste verdieping trapgat met glas eerste verdieping trapgat met glas en kastdeuren