Midzomerfestijn Ruwaard 2015

Een stralende zon lokte zondag heel veel mensen naar het Midzomerfestijn in de Ruwaard. Als praktijk waren wij ook van de partij om geld bij elkaar te fietsen voor ons goede doel:

 

2015-06-30 13.12.15

 

Centrum voor dagactiviteiten De Hulst aan de Verdistraat te Oss.

 

 

Een centrum voor dagactiviteiten voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De Hulst probeert deze mensen een waardevolle invulling van hun dag te geven. Door alle bezuinigingen in de zorg kunnen zij wat extra geld goed gebruiken. Wilma en Monique zijn vooraf gaan kijken aan de Verdistraat en zijn van mening dat De Hulst een goede bestemming voor het geld weet.

 

 

Wij hebben al vaker meegedaan aan het Midzomerfestijn en proberen het wiel van de spinningfiets te laten draaien door onze cliënten te laten trappen. Ook dit jaar is dat weer uitstekend gelukt. Om 11.00 uur stond de eerste cliënt al klaar en elk kwartier werd “de fietser” vervangen door een andere.  Het is mooi om te zien dat onze cliënten herstellende van bijvoorbeeld een heupoperatie of andere aandoening de moeite nemen en enthousiast zijn om ook een kwartier te fietsen voor het goede doel. Bijgestaan door hun therapeut fietsten ze gewoon hun kwartier uit ook al was het voor sommige cliënten best pittig en zorgde het warme weer voor menig zweetdruppeltje. Als bedankje kreeg iedere fietser een mooi zadelhoesje en een verkoelend drankje.

 

 

In totaal hebben we voor De Hulst het mooie bedrag van € 317,90 bij elkaar gefietst.

 

 

Graag bedanken wij iedereen voor hun bijdrage aan deze stralende en geslaagde dag.