Keuze voor zorgverzekeraar in 2022.

Zorgverzekeraars bepalen steeds meer welke zorg wordt vergoed en welke zorg niet. Daarnaast is het steeds moeilijker om een goede zorgverzekeraar te kiezen. De reclames geven vaak beperkte informatie, polisvoorwaarden zijn ingewikkeld en voor velen moeilijk te begrijpen en online zorgkiezers laten vaak niet alle mogelijkheden zien.

Via onderstaande link kunt u zich aanmelding wanneer u meer informatie wil ontvangen over de ontwikkelingen binnen de zorgverzekeraars en zorgverzekeringen. U zult dan ruim voor de jaarwisseling, het moment van de keuze voor een nieuwe zorgverzekering, een e-mail ontvangen met daarin informatie over de restitutie zorgverzekeringen voor het komend jaar.

https://www.fysiotherapiewetenschap.com/form/?url=aanmelding-advies-zorgverzekeraar

We geven u daarbij zoveel mogelijk feitelijke informatie, zodat u op grond hiervan voor u en uw gezin de juiste keuze kunt maken. Wij menen uit de geluiden vanuit het werkveld van de gezondheidszorg op te moeten maken, dat steeds meer zorgverleners geen contracten meer wensen af te sluiten met zorgverzekeraars. Dit houdt in dat een restitutieverzekering u de meeste garantie geeft dat u kunt blijven kiezen voor de door u gewenste zorgverlener.

Twee weken na de jaarwisseling zullen alle contactgegevens door ons gewist worden ten behoeve van uw privacy.

Share Button