Even voorstellen Tessa

Mijn naam is Tessa Camminga, geboren en getogen in Limburg en sinds 7 jaar woonachtig in Nijmegen. Ik ben een enorme dierenliefhebber, natuurgenieter en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig (paardrijden, krachttraining en salsadansen!).

In Januari 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Daarna ben ik gaan werken in verschillende eerstelijns-praktijken. Tijdens mijn studie en werk-periode heb ik veel ervaring opgedaan binnen diverse patiëntencategorieën, nek-schouder-rugklachten, orthopedische revalidatie, de geriatrische patiënt en nog veel meer. Vooral de afwisseling van klachtenbeelden maakt het vak voor mij zo leuk.

Omdat ik graag nóg meer wil leren en een bredere kijk op de klachten van de mens wil ontwikkelen ben ik in september gestart met de masteropleiding tot osteopaat. Hierin zal ik leren om buiten de spieren en gewrichten van een mens, ook de organen, bloedvaten en zenuwen mee te nemen in het diagnosticeren en behandelen. Met deze opleiding zal ik, naast mijn baan als fysiotherapeute, nog 4 jaar zoet zijn. Als fysiotherapeute ben ik kritisch, behulpzaam, toegankelijk en vind ik het heel belangrijk dat we in samenspraak tot een zo optimaal mogelijk behandelplan kunnen komen, gericht op de individuele patiënt.

 

Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Share Button